A rendőrség megmutatta, milyen késekkel öltek a londoni terroristák

London terrorista merénylet
A combination of pictures released by the British Metropolitan Police Service in London on June 6, 2017 shows (L-R) Youssef Zaghba, Khuram Shazad Butt and Rachid Redouane believed by police to be the three attackers in the June 3 terror attack on London Bridge. / AFP PHOTO / METROPOLITAN POLICE / HANDOUT
Vágólapra másolva!
A Metropolitan Police nyilvánosságra hozta, milyen késekkel támadt a Borough Market járókelőire Youssef Zaghba, Khuram Shazad Butt és Rachid Redouane, a három kegyetlen terrorista, az Iszlám Állam katonái.
Vágólapra másolva!

A három merénylő konyhai kerámiakéseket fegyverkezett fel, a rendőrség szerint azért, hogy könnyedén átjussanak a fémdetektor-kapukon - írta a Daily Mail.

A konyhakések markolatára ragasztószalagot tekertek, bőrszíjjal pedig a csuklójukhoz erősítették, így nem csúszott ki a kezükből.

A merénylők furgonjában - amellyel június 3-án éjszaka gyalogosok közé hajtottak a London Bridge –en –

benzinbombákat és robbanóöveket is találtak.

Youssef Zaghba, Khuram Shazad Butt és Rachid Redouane Forrás: AFP Photo/Metropolitan Police

A rendőrök átkutatták azt a házat, ahol a terroristák a merénylet előtt találkoztak. Megtalálták a Korán angol nyelvű másolatát, benzines és vizesüvegeket, ragasztószalagokat, Rachid Redouane banki papírjait, telefontöltőket és bicskákat.