Egy magyar férfi is menekült a lövések elől a floridai repülőtéren

Vágólapra másolva!
Ugyanabban a terminálban volt a lövöldözés, ahol az Origónak nyilatkozó magyar férfi is várakozott. Azt mondja, szörnyű érzés volt. Legalább öten meghaltak, és minimum nyolc embert kórházba vittek.
Vágólapra másolva!

Egy magyar férfi is a Fort Lauderdale–Hollywood Nemzetközi Repülőtéren volt, amikor valaki több embert megölt helyi idő szerint péntek délután. Ádám ugyanabban a terminálban várakozott, ahol a lövöldözés történt, egy helyi férfi segített neki, amikor elkezdődött a mészárlás.

Ádám, aki arra kért minket, hogy a vezetékneve ne jelenjen meg, mert „nem szeretné, ha még nagyobb aggodalmat keltene”, azt mondja, ezután a lövések folytatódtak, az emberek pedig sikoltozva menekültek. Aztán az épületet kiürítették, majd akkor engedték vissza őket, amikor már biztonságos volt. Bár a Fox News arról ír, hogy egy második lövöldöző is lehet vagy lehetett a repülőtéren a TSA, vagyis a szövetségi repülésbiztonsági szervezet szerint, ezt a hatóságok egyelőre nem erősítették meg.

Amikor az Origónak nyilatkozott, a magyar férfi azt mondta, hogy már biztonságban vannak. Miközben a földön feküdt, egy drámai telefonbeszélgetést is hallott, miközben folyamatosan lövöldözött a fegyveres.