Putyin szerint javíthatnának a dolgokon Trumppal

portrait VERTICAL 2935429 09/13/2016 September 13, 2016. Russian President Vladimir Putin during a meeting with Minister of Labor and Social Protection Maxim Topilin in the Kremlin. Michael Klimentyev/Sputnik
Vlagyimir Putyin
Vágólapra másolva!
Vlagyimir Putyin szerint Donald Trump és ő egyaránt érdekelt a kapcsolatok javításában. Az orosz elnök ugyanis nemrég beszélt telefonon a megválasztott amerikai kollégájával és arra jutottak, hogy mindkettejüknek ez a célja.
Vágólapra másolva!

Vlagyimir Putyin orosz elnök szerint ő és Donald Trump megválasztott amerikai elnök egyaránt érdekelt a két ország kapcsolatainak javításában.

Trump nemrég egy telefonbeszélgetésben megerősítette, hogy szándékában áll normalizálni a kapcsolatot Oroszországgal

- mondta Putyin, és kijelentette, hogy "természetesen ugyanezt válaszolta neki".

Vlagyimir Putyin orosz elnök Forrás: AFP/Sputnik/Michael Klimentyev

Az orosz elnök szerint sok országban nagy a különbség a választási kampányban elhangzottak és a tényleges politika között.

- hangsúlyozta.

Putyin megemlítette azt is, hogy a Barack Obama amerikai elnökkel tartott találkozón mindketten elismerték, hogy "kemény" volt a párbeszéd az Egyesült Államok és Oroszország között. Hozzátette: szívesen látná Obamát Oroszországban bármikor. Az orosz elnök amúgy arról is beszélt, hogy Oroszország kész a jelenlegi szinten befagyasztani olajkitermelését.