A nép éhezik, az elnök DJ-nek áll

Nicolás Maduro venezuela
Photo released by the Venezuelan Presidency of Venezuelan President Nicolas Maduro dancing during a radio program in Caracas on November 1, 2016. Opposition lawmakers suspended a "trial" of Venezuelan President Nicolas Maduro on Tuesday, ahead of talks with the government next week aimed at easing their country's deep political and economic crisis. / AFP PHOTO / Venezuelan Presidency / Marcelo GARCIA / RESTRICTED TO EDITORIAL USE - MANDATORY CREDIT "AFP PHOTO / VENEZUELAN PRESIDENCY / MARCELO GARCIA" - NO MARKETING NO ADVERTISING CAMPAIGNS - DISTRIBUTED AS A SERVICE TO CLIENTS
Vágólapra másolva!
Salsaidő címmel állandó rádióműsort indított Venezuela elnöke, aki a műsor végén gyakran maga is táncra perdül. Venezuela eközben a csőd szélén áll, a lakosság jelentős része már éhezik. 
Vágólapra másolva!

La Hora de la Salsa (magyarul: Salsaidő) címmel indított délutáni rádióműsort Venezuela elnöke, Nicolás Maduro.

- konferálta fel például Ray Barretto 1973-as Indestructible (elpusztíthatatlan) című számát.

Táncra is perdül

Csütörtökönként és péntekenként általában Maduro vezeti a műsort, aki a végén táncra is perdül feleségével, Celia Floresszel.

- dörögte oda társ-műsorvezetőjének, Javier Keynek az első adásban, írja a Guardian.

A lakosság éhezik

Venezuela gazdasága az összeomlás küszöbére került, a pénz óráról órára veszíti el az értékét, a lakosság jelentős része már éhezik. Venezuelának az olajiparon kívül szinte nincs gazdasága, az olajár zuhanása miatt az állam a csőd szélén van.

Az ország szinte mindenből importra szorul, de az olajpénz elapadása miatt nem tud fizetni a külföldi árukért.

Mint a zenekar a Titanicon

"Kész vicc" - kommentálta Maduro új műsorát Henrique Capriles ellenzéki vezető.

"Olyan ez, mint a zenekar a Titanicon" - kommentálta a Facebookon élőben közvetített műsort egy felhasználó. A műsor legutóbbi adását a Facebookon egyébként körülbelül 100-an követték.

Maduro elődjének, Hugo Cháveznek egyébként saját tévéműsora volt Venezuelában.