Hatan meghaltak egy amerikai buszbalesetben

2016.11.01. 16:04

Egy távolsági és egy iskolabusz ütközött össze az Amerikai Egyesült Állaokban, Baltimore-ban. A hat halálos áldozat egyike sem gyerek, mert gyerekek nem utaztak az iskolabuszon. A balesetet vélhetően egy személyautó okozhatta, ami előtte az iskolabusszal ütközött.

Hat halálos áldozata van egy kedd hajnali buszbalesetnek az Egyesült Államokban, Baltimore városában. Egy menetrendszerű járat és egy iskolabusz ütközött össze.

A városi rendőrség közlése szerint az iskolabuszon nem voltak gyermekek, s az áldozatok között sincs kiskorú. Hatan azonnal életüket vesztették, egy embert válságos állapotban szállítottak kórházba, s a baleset négy további áldozatát szintén kórházban ápolják.

A Buzzfeed információ szerint a távolsági buszon utazó 13 ember közül öten haltak meg, a hatodik áldozat az iskolabusz vezetője.

Egy autó okozhatta a tragédiát

A balesetről készült videófelvételek tanúsága szerint a sárga iskolabusz frontálisan szaladt bele a menetrendszerű járatba.

A hírek szerint az iskolabusz nem hagyott féknyomot és mindkét busz sofőrje jó állapotban volt. A balesetet az első hírek szerint az okozhatta, hogy az ütközés előtt az iskolabusz egy Ford Mustang személyautóval is ütközött, aminek a sofőrje szintén kórházba került.