Náci jelképeket találtak a houstoni lövöldözőnél

Vágólapra másolva!
A rendőrök náci jelképeket találtak annak a férfinak a holttestén, aki kilenc embert sebesített meg egy houstoni bevásárlóközpontnál. A rendőrség szerint ez nem jelenti, hogy kiderült volna, miért lövöldözött, lakásán további náci jelképek mellett antik katonai felszereléseket és a polgárháború idejéből származó tárgyakat is találtak.
Vágólapra másolva!

Náci jelképeket találtak annak a férfinak a személyes tárgyai között, aki szeptember 26-án, hétfő reggel lövöldözött egy houstoni bevásárlóközpontnál, közölte D. W. Ready, a rendőrség gyilkossági osztályának vezetője.

A férfin valamiféle katonai egyenruha volt, nála is, és a lakásán tartott házkutatáskor is találtak náci jelképeket,

írja a CNN.

Nem biztos az indíték

A jelképek ellenére Ready szerint nem lehetnek biztosak a lövöldöző indítékaiban, azt mondta, lehetséges, hogy csak gyűjtötte a jelképeket. A férfi otthonában antik katonai felszereléseket és az amerikai polgárháború idejéből származó tárgyakat is találtak.

– mondta Martha Montalvo rendőrfőnök.

Problémái voltak a munkahelyén

A lövöldöző foglalkozását tekintve ügyvéd volt, a rendőrség szerint problémái voltak a munkahelyén. A férfi kilenc embert megsebesített, mielőtt a rendőrök lelőtték. A rendőrség nem közölte a támadó nevét, csak annyit mondtak, hogy a férfi a közelben lakott, ügyvéd volt, ügyvédi irodájával gondok voltak.