Barkácsboltban, gyerekek előtt maszturbált egy francia uniós politikus

Robert Rochefort francia politikus
(FILES) This file photo taken on June 25, 2015 shows Robert Rochefort, European MP of French MoDem centrist party and the party's chief candidate for the upcoming regional elections in Midi-Pyrénées Languedoc-Roussillon giving a press conference as part of his campaign in Toulouse. Robert Rochefort was asked to resign from his party the Democratic Movement (MoDem) on September 3, 2016. / AFP PHOTO / REMY GABALDA
Vágólapra másolva!
Robert Rochefort francia európai parlamenti képviselőt egy Párizs melletti barkácsboltban fogták el. Elővette ugyanis a péniszét, és két kamasz közelében maszturbálni kezdett. 
Vágólapra másolva!

Az áruházi őrök vették észre, majd kihívták a rendőrséget. Rochefort-t őrizetbe vették, és a rendőrségen mindent elismert. A rendőröknek azzal magyarázott mindent, hogy politikusként túlságosan nagy rajta a nyomás,

állandó stresszben él, és idegességében egyszerűen maszturbálni kellett.

Ezután elengedték. Később már úgy védekezett, hogy valaki leteperte az áruházban (a biztonsági őrök, mert látták, hogy mit csinál), és a rendőrségen csak azért vallott be mindent, mert megijedt, és azt akarta, hogy engedjék el, de valójában nem csinált semmit.

Robert Rochefort francia EP-képviselő Forrás: AFP/Remy Gabalda

Rochefort a MoDem nevű centrista párt alelnöke. Főnöke, a MoDem elnöke, Francois Bayrou az egyik legismertebb francia politikus. Volt miniszter is, a 2012-es elnökválasztáson pedig nagyon sikeresen szerepelt, nem sok hiányzott, hogy bejusson az elnökválasztás második, döntő fordulójába. Bayrou azt mondta, elvárja, hogy alelnöke lemondjon.