Észak-afrikai migránsok zaklattak nőket egy német fesztiválon

Vágólapra másolva!
Egyre több nő tesz feljelentést a rendőrségen, hogy migránsok zaklatták őket Essenben, a város háromnapos, ingyenes szabadtéri fesztiválján.
Vágólapra másolva!

A Daily Mail szerint akik eddig jelentkeztek, azt mondták, hogy a szilveszteri, tömeges kölni zaklatáshoz hasonlóan migránsok vették körbe őket, először csak táncolni akartak velük, de aztán

fogdosták, tapogatták őket.

A rendőrök szerint észak-afrikaiak voltak a molesztálók, négyes-hatos csoportban beszorították a nőket egy sarokba, és ott fogdosták őket. Péntek éjjel négy nő tett feljelentést, ezután két 16 és egy 46 éves férfit vittek be a rendőrségre, de a kihallgatásuk után elengedték őket.

A Bild szerint azóta újabb hatan tettek feljelentést. Ők úgy tudják, vasárnapra virradó éjjel négy újabb támadót vittek be, ketten közülük (egy 18 és egy 25 éves) egy 18 éves lányt molesztáltak, őket civil ruhás rendőrök fogták el. Egy 19 és egy 30 éves férfi pedig egy 37 éves nőt szexuálisan bántalmazott.

Peter Elke rendőrségi szóvivő azt mondta: rengeteg rendőr volt az utcán, ezért vélhetően gyorsan azonosítani tudják a többi támadót, akiket még keresnek. Azt is mondta:

az eddigi adataik szerint az összes gyanúsított bevándorló.