Kiszabadították Ecclestone anyósát

Forma-1, Bernie Ecclestone, Osztrák Nagydíj
SPIELBERG,AUSTRIA,30.JUN.16 - MOTORSPORTS, FORMULA 1 - Grand Prix of Austria, Red Bull Ring, preview. Image shows Bernie Ecclestone. Photo: GEPA pictures/ Daniel Goetzhaber - For editorial use only. Image is free of charge.
Vágólapra másolva!
A brazil rendőrség kiszabadította Bernie Ecclestone anyósát. A túsz nem sérült meg, két embert letartóztattak. A váltságdíjat nem fizették ki.
Vágólapra másolva!

Sikerült kiszabadítani Aparecida Schunkot, Bernie Ecclestone anyósát, a váltságdíjat nem fizették ki, közölte a brazil rendőrség.

A rendőrség egy São Paulóhoz közeli tanyán találta meg, két embert letartóztattak, a túsz nem sérült meg. Az emberrablókat a Schunk családjával folytatott telefonbeszélgetések lenyomozásával találták meg, írja a BBC.

A rendőrség nem kért Ecclestone segítségéből

A lap úgy tudja, Bernie Ecclestone Brazíliába akart utazni, sőt felajánlotta, hogy megbíz egy biztonsági céget az ügy kezelésével. A brazil rendőrség visszautasította az ajánlatot, és arra kérték, maradjon az Egyesült Királyságban, mert a jelenlétének kedvezőtlen hatásai lehetnek.

28 millió fontot követeltek

Az emberrablók 28 millió fontot követeltek Ecclestone-tól az anyósa életéért cserébe, készpénzben, négy zsákba elosztva.