Clinton mellé állt az egyik legtekintélyesebb külpolitikai magazin

Vágólapra másolva!
Közel 50 éves története során még soha, egyetlen elnökjelöltet sem támogatott a világ egyik legtekintélyesebb külpolitikai magazinja, a Foreign Policy. Most viszont azt írják: Donald Trump a nagy pártok valaha volt legrosszabb elnökjelöltje, elnöksége pedig ott van az Amerikát fenyegető legnagyobb veszélyek között.
Vágólapra másolva!

A lap szerkesztői által jegyzett cikk szerint továbbra is elszántan védik függetlenségüket és objektivitásukat, mégis szakítottak a hagyományokkal, és most először kiálltak valamelyik elnökjelölt mellett.

Azt írják, kötelességüknek érezték, hogy felhívják a figyelmet arra a veszélyre, amit Donald Trump elnöksége az Egyesült Államokra, a világgazdaságra, a globális biztonságra és Amerika szövetségeseire jelent tapasztalatlansága és „perverz politikai nézetei” miatt.

Azt írják, olyan sok oka van annak, hogy Trump veszélyt jelent, hogy

A Foreign Policy szerint Trump többször is kimutatta, hogy a külpolitika legalapvetőbb tényeivel sincs tisztában. Ugyanakkor azt írják, külpolitikai szempontból (ami a lap szakterülete), Hillary Clinton a második világháború óta az egyik legfelkészültebb jelöltnek számít.