Osztják a félmeztelenül szörföző kanadai kormányfőt

nk20151020
Justin Trudeau, a kanadai Liberális Párt vezetője és felesége, Sophie Gregoire a párt montreali székházában 2015. október 20-án hajnalban, miután az előrejelzések szerint a liberálisok megszerezték az abszolút parlamenti többséget az előző napi parlamenti választásokon
Vágólapra másolva!
A szörfözést éppen befejező politikust egy esküvői fotós kapta lencsevégre Brit Kolumbiában, a tengerparton. Justin Trudeau újabb félmeztelen fotóját a helyi és a nemzetközi közösségi portálok is felkapták.
Vágólapra másolva!

A 44 éves Trudeau vizesen, szörfruhában, deszkájával a kezében, meztelen felsőtesttel áll a Twitterre feltöltött fényképen, diszkréten a háttérbe húzódva, amint elvonul előtte a tengerparti esküvőjére igyekvő ifjú pár.

A fotót Marnie Recker esküvői fényképész a hétvégén adta közre, ám azt nem közölte, hogy mikor született a kép. Trudeau az elmúlt hetet Brit Kolumbiában töltötte.

Justin Trudeau és felesége, Sophie Gregoire Forrás: AFP/Nicholas Kamm

A tekintélyes politikuscsaládból származó kormányfő, akinek apja 16 évig volt Kanada miniszterelnöke, novemberben lépett hivatalba. Júliusban egy túrázó kanadai család fiának engedte meg, hogy közös szelfit készítsen vele a québeci Gatineau parkban. A fotó, amelyen ing nélkül látható Trudeau, szintén nagy feltűnést keltett az interneten.