Megkínozták halála előtt a transzszexuális maffiafőnököt

Vágólapra másolva!
Három golyóval a testében találták meg egy Nápoly környéki árokban a 41 éves Giovanni Arrivolit, akinek az eltűnését három nappal korábban jelentették be a rendőrségen.
Vágólapra másolva!

A maffiafőnök két golyót kapott a fejébe, és egyet a testébe; a rendőrség szerint a gyilkosságot kivégzésszerűen hajtották végre.

Arrivoli nőnek született, majd átesett a nemátalakító műtéteken, és jelentések szerint a nápolyi Pagato Amato család egyik magas rangú vezetője volt – számolt be a brit Mirror a Corriere della Sera cikkealapján.

Övé volt a Blue Moon kázévó Melito di Napoliban, ahol a család a legtöbb üzletet bonyolítja.

Az eltűnését a barátnője jelentette, akit állítólag el akart venni feleségül.

Nem tudni, ki a tettes

A helyi sajtó rendőrségi forrásokból úgy értesült, hogy Arrivolit a halála előtt megkínozták, és térdelni kényszerítették.

A rendőrség egyelőre semmit nem közölt az esettel kapcsolatban, ami tovább erősíti a spekulációkat a helyi sajtóban. Egyesek szerint egy rivális banda ölte meg, mert kútba esett egy kábítószer-üzlet, míg mások tudni vélik, hogy a megölése figyelmeztetés volt a fivére számára, aki állítólag átállt egy versenytárshoz.

Arrivoli egyébként maga is kábítószeres ügyek miatt ült börtönben, ahonnan 2012-ben szabadult – írta a brit Independent.