Agyonvert egy egyéves kislányt egy nyolcéves amerikai fiú

Vágólapra másolva!
Bíróság elé állítják Alabamában azt a nyolcéves fiút, aki agyonvert egy egyéves kislányt, míg a két anya egy klubban szórakozott. Az áldozat anyja ellen is vádat emelnek.
Vágólapra másolva!

A fiú azért verte agyon a kislányt, mert az nem hagyta abba a sírást – számolt be rendőrségi forrásokra hivatkozva az NBC News. A fiúra jelenleg az alabamai gyermekvédelmi szolgálat vigyáz.

Bíróság elé állítják

Alabamában nincs a büntethetőségnek alsó korhatára, a fiú ügye így a családjogi bíróság elé kerül. A kislány 26 éves anyja ellen is vádat emelnek emberölés miatt.

Az asszony a barátnőjével ment el bulizni, miközben annak gyerekeit a sajátjával együtt otthon hagyták. A nyolcéves fiú közülük a legidősebb.

A rendőröknek az egyik gyerek, egy hatéves számolt be arról, hogy mi történt, és a szavait megerősítették az áldozatul esett kislány sérülései. Kelci Devine Lewis súlyos fej- és belső sérüléseket szenvedett; a holttestét a kiságyban találták meg.

Hajnalban értek haza

A két nő hajnali kettőkor ért haza, de nem is ellenőrizték, hogy minden rendben van-e a gyerekekkel – mondta el sajtótájékoztatóján Sean Edwards, a birminghami rendőrség hadnagya.

Az anya csak másnap reggel találta meg a halott kislányt, akkor értesítették a rendőrséget. Edwards szerint elképzelhető, hogy ha a kislányt még hajnalban orvoshoz viszik, akkor túlélhette volna.