Vízbe fojtaná a Harry Pottert olvasó gyerekeket a homofób lelkipásztor

Harry Potter és a halál ereklyéi
Vágólapra másolva!
Jobb, ha a gyerek meghal, mintha egyetlen részt is elolvas a Harry Potterből. Ezt nem mi mondjuk, hanem egy amerikai tiszteletes, akit az egyik szereplő homoszexualitása akasztott ki ennyire. 
Vágólapra másolva!

Az Egyesült Államokon kívül eddig kevesen ismerték Kevin Swansont, a lelkipásztor most viszont tett azért, hogy az egész világon megjegyezzék a nevét.

Harry Potter és Dumbledore: ördögtől való kapcsolat Forrás: InterCom

A konzervatív vallási vezető egy konferencián jelentette ki:

a gyerekek inkább fulladjanak meg, minthogy elolvassák a Harry Pottert.

Dumbledore a hibás

A radikális jobboldali tiszteletest Harry tanára, Dumbledore professzor homoszexualitása akasztotta ki ennyire. (A szereplő nemi identitásáról maga a szerző, J.K. Rowling nyilatkozott korábban.) Beszédében Swanson először az amerikaiak bűnei és az abortuszok ellen szólalt fel, majd a gyerekek kedvence is sorra került.

„Amerika, tanúsíts megbánást.

– mondta Swanson, akinek az Így neveld a sárkányodat szereplője is gyanús.

Ha pedig ez nem lett volna elég, a lelkipásztor záró mondatát még maga Voldemort is megirigyelhette volna.

„Több tízmillió szülő még akkor is jobban járna, ha malomkövet kötne a gyerek nyakára és hagyná megfulladni, minthogy engedje, hogy elolvassa a Harry Pottert” – fejezte be előadását.

Ördögi propaganda

Ha Swansonon múlna, a gyerekek valószínűleg túl sok rajzfilmet nem nézhetnének. Korábban a Disney Jégvarázst című animációs filmje ellen kelt ki, mert az szerinte

az ördögi homoszexuális propaganda része.