Kirúgták a testőröket, mert nem kapták el az orra bukó zimbabwei elnököt

nk20150205
Robert Mugabe zimbabwei elnök mutat be 10 pontos break tánc mozdulatot, mikor megbotlott a hararei nemzetközi repülőtéren mondott beszéde után
Vágólapra másolva!
Robert Mugabe elnök testőrségének közel harminc tagja kereshet magának másik állást, miután orra bukott az elnök egy eseményen. Az indoklás, hogy nem akadályozták meg, hogy elessen a vörös szőnyegen. Az eseményt fotósok hada örökítette meg. A képeket hiába próbálták meg kitöröltetni a fotósokkal, kikerültek az internetre, és mémvihart kavartak.Mugabe elnök Etiópiából tartott haza az Afrikai Unió csúcstalálkozójáról (ahol a szervezet soros elnökévé választották), és a reptéren botlott meg és esett térdre, amikor lelépett az emelvényről. „Ennek nem szabadott volna megtörténnie. Mi van, ha valaki fegyvert ránt? A személyes testőreinek fel kellett volna segíteniük, mert ők azok, akik mindenki előtt hozzáérhetnek” – idézett a Standard zimbabwei lap egy illetékest. 
Vágólapra másolva!

Robert Mugabe elnök testőrségének közel harminc tagja kereshet magának másik állást, miután orra bukott az elnök egy eseményen. Az indoklás, hogy nem akadályozták meg, hogy elessen a vörös szőnyegen. Az eseményt fotósok hada örökítette meg. A képeket hiába próbálták meg kitöröltetni a fotósokkal, kikerültek az internetre, és mémvihart kavartak.

Mugabe elnök Etiópiából tartott haza az Afrikai Unió csúcstalálkozójáról (ahol a szervezet soros elnökévé választották), és a reptéren botlott meg és esett térdre, amikor lelépett az emelvényről. „Ennek nem szabadott volna megtörténnie. Mi van, ha valaki fegyvert ránt? A személyes testőreinek fel kellett volna segíteniük, mert ők azok, akik mindenki előtt hozzáérhetnek” – idézett a Standard zimbabwei lap egy illetékest.

Robert Mugabe zimbabwei elnök mutat be 10 pontos break tánc mozdulatot, mikor megbotlott a hararei nemzetközi repülőtéren mondott beszéde után Forrás: MTI/AP/-------------------