Ilyen a pufók David Beckham

David Beckham Unveils New Emporio Armani Underwear Advertising Campaign SAN FRANCISCO - JUNE 18:  A general view at the Unveiling of Macy's New Emporio Armani Underwear Advertising Campaign on June, 18, 2008 in San Francisco, California.  (Photo by C Flan
SAN FRANCISCO - JUNE 18: A general view at the Unveiling of Macy's New Emporio Armani Underwear Advertising Campaign on June, 18, 2008 in San Francisco, California. (Photo by C Flanigan/Getty Images)
Vágólapra másolva!
David Beckham élvezi a „nyugdíjas életet”, a sofőrszolgálatot négy gyereke mellett. Azt sem bánja, hogy a lánya daginak tartja.
Vágólapra másolva!

David Beckham a Jimmy Kimmel show vendége volt, és a műsorvezető viccesen azzal fogadta, milyen borzalmasan néz ki, mennyire elhízott, mióta nem focizik.

Beckham még mindig szerepel alsónemű-reklámokban Forrás: Getty Images/AFP/C Flanigan

„Vicces, hogy ezt mondod” – válaszolt nevetve Beckham, és elmesélte, hogy a minap, amikor a hároméves lányát, Harpert fürdette, ő is benn ült vele a kádban.

„Kivettem, és éppen törölgettem, mikor megjegyezte: nagyon szeretlek, apuci, de nem tetszel. Pufók vagy.”

Harper imádja apucit - csak ne lenne olyan pufi! Forrás: AFP

Modellnek bezzeg jó

A sztár, aki rendszeresen szerepel alsónemű-reklámokban, szinte az egész interjú alatt a gyerekeiről mesélt. „Az igazat megvallva, egy éjszaka alatt focistából taxissá változtam. Igazi Uber-sofőr vagyok.”

Nem mintha bánná a dolgot. „22 évig fociztam, nem lehettem mindig a családdal. Sokat utaztam, de most kimondottan jó otthon lenni, minél több időt tölteni a gyerekeimmel, és fuvarozni őket mindenfelé” – idézet a szavait a today.com.

A Beckham-család a három fiúval. A kis Harper hiányzik a fotóról Forrás: AFP

Az sem baj, hogy a legidősebb, a 16 éves Brooklyn már szégyelli, hogy világhírű apukája viszi iskolába, ezért már a sarkon kiteteti magát. "Mikor az ötödik napon csinálta, szép lassan követtem az autóval, lehúztam az ablakot, és kikiabáltam: szeretlen, Brooklyn" - mesélte nevetve a főállású apuka.