Nepál: újabb túlélőre bukkantak a romok alatt

Norwegian search and rescue team carry an earthquake survivor from a damaged building site in Kathmandu on April 30, 2015. Rescue workers pulled a second survivor from the rubble of a collapsed building in Nepal's capital, five days after a massive earthquake. Emergency worker Roman Schulze said rescuers took 10 hours to pull the woman to safety, the second such rescue in a day after that of a 15-year-old boy. AFP PHOTO/PRAKASH SINGH
Vágólapra másolva!
Élve szabadított ki a romok alól egy nepáli nőt egy francia mentőcsapat csütörtökön a nepáli fővárosban, Katmanduban, öt nappal a pusztító földrengést követően - közölte csütörtökön a nepáli belügyminisztérium.
Vágólapra másolva!

A válságos állapotban lévő asszonyra egy összedőlt vendégház romjai alatt találtak rá nem messze onnan, ahol néhány órával korábban egy tizenéves fiút sikerült kimentenie egy amerikai mentőcsapatnak.

A legutolsó túlélők egyike Forrás: AFP/Prakash Singh

A hatóságok már nem számítottak arra, hogy további túlélőkre bukkannak a szombati földmozgás után, amely több mint 5500 halálos áldozatot követelt Nepálban, illetve a szomszédos Kínában és Indiában.