Két pici gyereket erőszakoltak meg csoportosan Delhiben

Indiai kislány áll egy sínpár közepén Újdelhi szegények lakta negyedében. Öt nappal korábban a környéken megerőszakoltak egy négyéves kislányt. A gyermeket a vasúti síneken találták meg
Vágólapra másolva!
A rendőrség őrizetbe vett két tizenévest Delhiben, akiket azzal vádolnak, hogy brutálisan megerőszakoltak egy két és fél éves kislányt. Még aznap három férfi megerőszakolt egy ötéves kislányt az indiai fővárosban. Az utóbbi időben sorozatosan követnek el brutális bűncselekményeket egészen kicsi gyerekek ellen.
Vágólapra másolva!

Két kislányt is csoportosan megerőszakoltak pénteken az indiai fővárosban. Delhi főminisztere élesen bírálta a kormányzatot és a rendőrséget, amiért nem tesz eleget a gyermekek védelméért.

Törvény van, de ez kevés

Indiában két éve szigorították a szexuális bűncselekményekkel kapcsolatos törvényeket, miután egy diáklányt egy csapat férfi brutálisan megerőszakolt és meggyilkolt.

A nemi erőszak azonban még mindig szinte mindennapos, és az utóbbi időben egészen kicsi gyerekek is vannak az áldozatok között.

A múlt héten egy négyéves kislányt erőszakoltak meg Delhiben, pénteken pedig egy öt, valamint egy két és fél évest – számolt be a BBC.

Indiai kislány Delhi szegények lakta negyedében, ahol megerőszakolták egy négyéves kislányt. A gyermeket a vasúti síneken találták meg Forrás: MTI/EPA/Radzsat Gupta

Két támadót letartóztattak

A két és fél éves kislányt két motorral érkező férfi rabolta el az otthona elől. Három órával később egy közeli parkban találták meg az eszméletlen gyereket a szomszédok egy közeli parkban.

Rettenetesen vérzett, és a súlyos belső sérülések mellett harapásnyomok borították az egész testét. A vizsgálatok szerint legalább egyszer megerőszakolták. Szombaton műtötték.

A két gyanúsítottat őrizetbe vette a rendőrség. Az NDTV értesülése szerint a tettesek 17 év körüliek, és a kislány családja ismeri is őket, mert a közelben élnek.

Egy biztonsági kamera felvétele alapján vették őrizetbe őket.

Emberjogi aktivisták tüntetnek a nők és a gyerekek biztonságáért Forrás: MTI/EPA/Haris Tjagi

Csoportos erőszak

A másik támadás a város keleti részén történt, ahol három férfi egy ötéves kislányt erőszakolt meg többször is, miután elcsalták egy szomszéd házából.

Mindkét kisgyermek túl van az életveszélyen.

Az előző héten megtámadott kislánnyal együtt borzalmas sérüléseket szenvedtek, és iszonyatos fájdalmaktól szenvednek – mondta Swati Maliwal, Delhi nőügyi megbízottja.

Szerinte nem büntetik elég szigorúan a hasonló bűncselekmények elkövetőit. A rendőrség csak Delhiben 11 ezer nők elleni bűncselekményt regisztrált 2014-ben, és ebből több mint kétezer volt a nemi erőszak – de csak kilenc esetben végződött az ügy vádemeléssel.