Goodfriend sem hagyta szó nélkül Colleen Bell beszédét

Goodfriend, M. André; Magyar Levente Budapest, 2015. január 21.
André Goodfriend, az Egyesült Államok budapesti nagykövetsége követtanácsosa távozik a Külügyminisztérium épületéből 2015. január 21-én. Magyar Levente, a Külgazdasági és Külügyminisztérium (
Budapest, 2015. január 21. André Goodfriend, az Egyesült Államok budapesti nagykövetsége követtanácsosa távozik a Külügyminisztérium épületéből 2015. január 21-én. Magyar Levente, a Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) gazdaságdiplomáciáért felelős államtitkára bejelentette, hogy az Egyesült Államok nem vonja vissza André Goodfriend diplomáciai mentességét. MTI Fotó: Kovács Tamás
Vágólapra másolva!
Facebookon hívta fel a figyelmet Colleen Bell szerda esti beszédére André Goodfriend, az Egyesült Államok budapesti nagykövetségének volt ügyvivője. 
Vágólapra másolva!

Nem hagyta szó nélkül Colleen Bell szerda esti beszédét André M. Goodfriend, az Egyesült Államok budapesti nagykövetségének volt ügyvivője. A diplomata nyilvános Facebook-posztban számolt be róla, hogy Washington közzétette a harmadik Nyitott Kormányzás Nemzeti Akciótervét.

André Goodfriend figyelemmel kíséri a magyarországi eseményeket Forrás: MTI/Kovács Tamás

Mint írta, a terv lényege, hogy a tagállamok és a civil szervezetek közösen dolgoznak azon, hogy erősítsék a társadalmi egységet, szélesítsék a lehetőséget az információkhoz való hozzáféréshez, és a társadalomnak nagyobb beleszólást nyújtsanak a kormányzati folyamatokba.

Nem tudta nem észrevenni

Posztja végén Goodfriend belinkelte Colleen Bell beszédét, majd megjegyezte:

A diplomata idén februárban, magánéleti okok miatt hagyta ott budapesti posztját. Az Origo júliusban írta meg, hogy Goodfriend azóta a washingtoni külügyminisztérium eDiplomácia hivatalában dolgozik.