Kiesett a potyautas a gépből

london, londoni magyarok, külföldön élő magyarok, heathrow, repülő
A plane flies in to land at Heathrow airport in west London on January 21, 2013 after the airport announced further flight cancellations due to adverse weather. London's Heathrow Airport warned of further flight cancellations on January 21 which would leave thousands more passengers stranded on the fourth day of delays after heavy snow swept across Britain. AFP PHOTO/ANDREW COWIE
Vágólapra másolva!
Richmondban, a Heathrow repülőtérhez vezető légifolyosó mentén találtak meg annak a potyautasnak a holttestét, aki egy Johannesburgból érkező repülőgépből esett ki.
Vágólapra másolva!

A férfi egy bolt tetejére esett, a társa, aki túlélte a 13 ezer kilométeres utat, jelenleg kórházban van – számolt be a brit Guardian.

A Scotland Yard egyelőre vizsgálja a halál okát; azt a boncolás hivatott tisztázni. Egyelőre nem ismerik a férfi személyazonosságát sem.

Nem ez volt az első eset, hogy egy potyautas kiesett a gépből Forrás: AFP/Andrew Cowie

Súlyos az állapota

A másik potyautasról a Scotland Yard szóvivője elmondta, hogy 25 és 30 év közötti, és súlyos állapotban van. Az ő személyazonossága is ismeretlen.

Ritkán ugyan, de előfordul, hogy potyautasok kiesnek a repülőgépekből. Általában a futóműnél rejtőznek el, ahol ki vannak téve az elemeknek, így például a borzalmas hidegnek.

A legtöbben megfagynak vagy megfulladnak, hiszen a repülési magasságon nagyon ritka az oxigén.