Botrány a Louvre-ban! Varga Viktor kiverte a biztosítékot Párizsban

Varga Viktor, Mona Lisa, Párizs, csók
Vágólapra másolva!
A párizsi Louvre-ban járt Varga Viktor. Az énekes átugrott a korláton, odarohant a világhírű Mona Lisa festményhez, és megcsókolta.
Vágólapra másolva!

Abban a pillanatban megjelentek a biztonsági őrök, és kivezették a magyar botrányhőst. Az akciót ő maga és néhány turista is megörökítette. Ha kíváncsi a polgárpukkasztó produkcióra, akkor kattintson IDE, ahol megnézheti a helyszínen készült videót.

Viktor a Life.hu-nak elmesélte, miért csókolta meg a Mona Lisa-t, és azt is megtudtuk tőle, hogy kit csókolna meg még szívesen.

Varga Viktor: „Furcsa, hogy egy haverom udvarol Cinthyának”http://www.life.hu/intim/20150223-varga-viktor-enekes-exbaratnoje-cinthya-dictator-az-eden-ejjel-musorvezetoje-megmutatta-uj-pasijat.htmlVarga Viktor exbarátnője, Cinthya Dictator végre újra önmagára talált és összebújós fotót posztolt udvarlójával. De vajon mit szól ehhez Viktor? Megkérdeztük.Intim--Varga Viktor: „Buddha reinkarnációja vagyok!"http://www.life.hu/bulvar/20150203-varga-viktor-enekes-thaifoldon-nyaral-es-rajott-o-buddha-reinkarnacioja.htmlAz extrém énekes thaiföldi barangolása közben rábukkant egy Buddha szoborra, ami úgy hasonlít rá, mintha ő maga lenne. Ezt a turisták is észrevették és mindenki Varga Viktort fotózta.TV + Bulvár--Így nyaralnak a celebek: Varga Viktor bejárja egész Thaiföldethttp://www.life.hu/bulvar/20150126-igy-nyaralnak-a-celebek-varga-viktor-bejarja-egesz-thaifoldet-edesapjaval-egyutt.htmlVarga Viktor édesapjával utazott Thaiföldre, ahol a tengerparton, Phuketen kezdte az ország bejárását, de jelenleg az ország északi részében található dzsungelben, Csiangmajban bolyong és helyi törzseket látogat meg. TV + Bulvár--Fésűs Nelly anyatejét kóstolgatta Varga Viktorhttp://www.life.hu/bulvar/20150108-fesus-nelly-anyatejet-kostolta-meg-varga-viktor-a-hal-a-tortan-adasaban.htmlAddig unszolta kérésével az énekes Fésűs Nellyt, hogy a színésznő – családja beleegyezésével – a saját anyatejét szolgálta fel különleges fogásként a Hal a tortán adásában. TV + BulvárHalálos fenyegetést kapott Varga Viktorhttp://www.life.hu/bulvar/20141205-varga-viktor-enekes-halalos-fenyegetest-kapott-amiert-a-kasza-showban-letolta-a-nadragjat-fejen-a.htmlA szabad szellemű énekes a Kasza! show-ban tolta le a gatyáját, fején a szent koronával. Ez olyan gyűlölethullámot váltott ki az emberekből, hogy sokan kívánják az énekes halálát.TV + BulvárOrigo

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!