Pocsék éve lesz Obamának a kínaiak szerint

National Building Museum US President Barack Obama speaks during a taping of the Christmas in Washington concert at the National Building Museum December 14, 2014 in Washington, DC. Obama and the first family attended the charity concert to benefit the Ch
US President Barack Obama speaks during a taping of the Christmas in Washington concert at the National Building Museum December 14, 2014 in Washington, DC. Obama and the first family attended the charity concert to benefit the Children's National Medical Center. AFP PHOTO/BRENDAN SMIALOWSKI Barack Obama beszél egy karácsonyi koncerten a Nemzeti Építészti Múzeumban Washingtonban
Vágólapra másolva!
Nem lesz jó éve Barack Obamának, legalábbis a kínai asztrológia szerint. A most kezdődött Kecske évében egy neves feng shui mester szerint szerencsétlenségek várnak a Bivalyokra, köztük az amerikai elnökre is. 
Vágólapra másolva!

Csen Csuaj-fu előrejelzése szerint a 2015-ös holdújév különösen anyagi szempontból lesz majd problémás.

A kínai holdújévet a világ számos pontján megünnepelték, például Kuala Lumpurban Forrás: MTI/EPA/Fazry Ismail

„Az ingatlanpiac nem alakul jól, ami a világgazdaságra is hatással lesz, természetesen negatív értelemben” – mondta a kínai asztrológus. A mester arra is figyelmeztetett, hogy most senki ne fektessen be, ha pedig muszáj, akkor inkább az év második felében tegye.

Ne keressük a szerelmet

Ráadásul a család és a szerelem szempontjából sem lesz túl élvezetes 2015. Csen ezért azt tanácsolja, hogy senki ne most keresse élete párját, és ne is essen teherbe.

Obama nem sok jóra számíthat

Persze nem mindenki számára lesz borzalmas a Kecske éve, a Kígyók például szerencsések lesznek. Ugyanez azonban nem mondható el a Bivalyokról, az amerikai elnöknek például az asztrológus szerint kifejezetten rossz éve lesz. Barack Obamának sok gondja lesz Oroszországgal, már csak azért is, mert a Sárkány évében született Vlagyimir Putyinnak pozitívan alakul majd az év.

Barack Obamának nem sok oka lesz mosolyogni Forrás: AFP/Brendan Smialowski

Ha valaki ennek ellenére növelni szeretné a szerencséjét, viseljen fekete és kék ruhadarabokat, valamint kecske formájú talizmánt, hogy távol tartsa a balszerencsét – tanácsolta Csen.