Itt a kép Colleen Bell eskütételéről

Colleen Bell
Eskütétel
Vágólapra másolva!
Immár biztos: januárban érkezik Magyarországra az Egyesült Államok új nagykövete Colleen Bell. Az egykori televíziós producer a múlt héten tette le az esküt.
Vágólapra másolva!

„Kérjük, gratuláljatok velünk együtt Colleen Bradley Bell nagykövetnek, aki a múlt héten tette le ünnepélyes hivatali esküjét az USA Külügyminisztériumában” – ezzel a megjegyzéssel közölt képet a Facebookon az Egyesült Államok budapesti nagykövetsége a leendő amerikai nagykövetről, aki a bejegyzés szerint januárban érkezik Budapestre.

Colleen Bell keze a Biblián és az amerikai alkotmányon Forrás: Facebook

A képviselet egy prezentációt is készített, amelyben a kiválasztásától az érkezéséig felsorolják Bell eddigi diplomata karrierjének fontosabb eseményeit – a rögtönzött életrajzban azonban nem szerepel például az, amikor John McCain a a nagyköveti posztra alkalmatlannak nevezte az egykori tévés producert.

Az amerikai külügyminisztérium honlapja szerint Bell december 16-án tette le a hivatali esküt Charles Rivkin, a washingtoni külügy gazdasági és üzleti ügyekért felelős helyettes államtitkárának jelenlétében.