Itt vannak a legjobb idei sztárszelfik!

(Back,from L) Spanish actor Antonio Banderas, US actor Glen Powell, US actor Kelsey Grammer, US actor Kellan Lutz, Australian actor Mel Gibson, US boxer and actor Victor Ortiz and US actor Wesley Snipes, (front fromL) Austrian-born US actor Arnold Schwarzenegger, US actress Ronda Rousey, US actor Sylvester Stallone, British actor Jason Statham and US actor Harrison Ford pose for a selfie during a photocall for the film "The Expendables 3" at the 67th edition of the Cannes Film Festival in Cannes, southern France, on May 18, 2014. AFP PHOTO / LOIC VENANCE
Vágólapra másolva!
Az idei a szelfi éve volt. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint a számtalan önmagát megörökítő politikus vagy önimádó világsztár. Fotóznak mindenhol: sportmérkőzéseken, az utcán, a fürdőszobában. Összeszedtük, kik és hogyan álltak kötélnek idén a közéletben, és a sztárvilágban. 
Vágólapra másolva!
Cannes: Antonio Banderas, Mel Gibson, Wesley Snipes, Arnold Schwarzenegger, Sylvester Stallone és Harrison Ford egy képen. Forrás: AFP/Loic Venance

A sztárvilágban már korábban is megszokott volt a szelfi, ezért ma már senki sem lepődik meg azon, ha egy film apropóján összeáll néhány nagy színész. Azt viszont néhány éve még kevesen gondolták volna, hogy Stallone és Schwarzenegger is összeáll egy szelfi kedvéért.

Sylvester Stallone boldogan leáll a rajongókkal is egy közös fotóra.

Stallone a rajongókkal is leáll. Forrás: AFP/Justin Tallis

Ferenc pápáról a hívek is tudják, hogy korát meghazudtolóan fiatalos és modern.

Forrás: AFP/Tiziana Fabi

A dalai lámától sem áll messze a modern technológia. Legalábbis megértette, hogy a "nyugati ember" valamiért nagyon boldog tőle.

Forrás: AFP/Jim Watson

David Cameron rendszeresen szelfizik. legutóbb Észak-Londonban állt le fotózkodni a helybéliekkel.

Forrás: AFP/Stefan Rousseau

Lausanne, Svájc. Roger Federer minden bizonnyal a világ legnépszerűbb sportolója. Kevesen állnak le annyi szelfire, amennyit Federerrel készítenek a rajongók, szerte a világon.

Forrás: AFP/Fabrice Coffrini

Angela Merkel is a laza vezetők közé tartozik. Mindenki emlékszik még, mennyire önfeledten örült a német focisták sikerének. Számára az is természetes, hogy ha gimnazisták között jár, akkor biztosan készül egy-két szelfi is.

Forrás: AFP/Boris Roessler

Justin Bieber igazi anyuka kedvence. Nem is csoda hát, ha a saját anyukájával szelfizik.

Forrás: AFP/Robyn Beck

És végül egy igazi díva, aki bármikor, bárhol képes fotóztatni magát. Conchita Wurst egy német színésszel készített forró szelfit.

Forrás: AFP/Clemens Bilan