Váratlanul elhunyt Nicole Kidman édesapja

Vágólapra másolva!
Elesett, és ennek következtében hunyt el Szingapúrban Nicole Kidman Oscar-díjas filmcsillag apja, Tony Kidman. A helyi rendőrség nyomozást indított, mivel a neves tudós nem természetes halállal halt meg.
Vágólapra másolva!

Tony Kidman, a Sydneyi Műszaki Egyetem (UTS) klinikai pszichológusa azért utazott Szingapúrba, hogy meglátogassa ott élő másik lányát, Antoniát és annak gyermekeit.

Az ausztrál abc.net.au hírportál idézte a sydneyi egyetem alkancellárját, Attila Brungs professzort, aki közleményében úgy fogalmazott: mélységes szomorúsággal értesültek kollégájuk haláláról. „A Sydneyi Műszaki Egyetemen töltött 43 éves pályafutása alatt nagyszerű munkát végzett kollégaként, kutatóként és egészségügyi dolgozóként. Az egyetemen mindannyiunknak nagyon fog hiányozni” – hangsúlyozta.

Nemrég ünnepelték az aranylakodalmukat

Tony Kidman több mint harminc évig tanított az egyetemen, emellett agy- és idegrendszeri kutatásokat folytatott. A fiatal ausztrálok szellemi egészsége, ezen belül különösen a pszichózis, mások megfélemlítése és a stressz foglalkoztatta.

Munkássága elismeréseként 2005-ben megkapta az Ausztrál Lovagrend kitüntetést. Feleségével, Janelle-lel nemrégiben ünnepelték az aranylakodalmukat.

A család egyelőre nem nyilatkozott.