Rasszisták voltak a Las Vegas-i rendőrgyilkosok

Vágólapra másolva!
Két rendőrt lőttek le ebéd közben, majd horogkeresztet raktak rájuk.
Vágólapra másolva!

Fajgyűlölő eszmék követője volt az a házaspár, amelyik vasárnap egy Las Vegas-i bevásárlóközpontban közvetlen közelről agyonlőtt két rendőrt és egy civilt, mielőtt magával is végzett volna. A Las Vegas-i rendőrség hétfői tájékoztatása szerint Jerad és Amanda Miller gondolkodásmódja egybeesett a szövetségi állam hatalmát megkérdőjelező milíciákéval és a fehér felsőbbrendűséget hirdető csoportokéval. Millerék az elnyomót látták a két általuk meggyilkolt rendőrben, a 41 éves Alyn Beckben és a 31 esztendős Igor Soldóban.

A két rendőrt ebéd közben, egy pizzázóban ölték meg, a holttestükre pedig egy, az amerikai függetlenségi háború korát idéző zászlót és egy horogkeresztet helyeztek. Jerad Miller azt kiabáltra, hogy "forradalom van!".

A pár lelőtt egy 31 éves vásárlót, Joseph Wilcoxot a pizzériával szemközt található Wal-Mart hipermarketben. Millerék tűzharcba keveredtek a helyszínre érkező rendőrökkel, mielőtt magukkal is végeztek. Amanda Miller több lövést adott le a férjére, mielőtt maga ellen fordította fegyverét. Szomszédjaik szerint a Miller házaspár szívesen öltözött filmek negatív hőseinek.