Egy rendőr fia gyilkolt egy kanadai házibulin

Vágólapra másolva!
Öt fiatal vesztette életét Kanadában egy egyetemista házibulin, keddre virradó éjszaka. Egy helyi rendőr fiát gyanúsítják. Egyelőre nem tudni, miért késelt.
Vágólapra másolva!

Három fiatalember a helyszínen, két társuk - egy férfi és egy nő - pedig a kórházba szállításuk közben vesztette életét. Az áldozatok 22-27 évesek voltak. A támadás indítéka egyelőre ismeretlen. A gyanúsított egy helyi rendőr 23 éves fia, aki egyenként támadta meg áldozatait, és mindegyikkel több késszúrással végzett.

A téli szemeszter vége alkalmából szervezett partin, amelyet a Calgary Egyetem közelében, egy bérelt házban tartottak, mintegy húszan vettek részt. A szomszédok szerint a diákok söröztek a tűz körül, a politikáról és a tőzsdéről beszélgettek, majd este 9 után bementek a házba és a késelésig semmilyen rendbontás nem történt.

A támadó egy élelmiszerbolti munkahelyéről érkezett a buliba, ahová fegyvert is vitt magával, végül viszont egy helyszínen talált késsel támadt az áldozataira. Semmilyen jel nem utal arra, hogy a büntetlen előéletű férfi alkohol vagy drog hatása alatt állt volna.

Az elkövetéssel vádolt diákot 40 perccel a gyilkosságok után kutyás rendőrök fogták el. A kutyák harapásai miatt kórházba kellett szállítani.