Négyen meghaltak az ukrán reptér elleni rohamban

Vágólapra másolva!
Az ukrán biztonsági erők kedden elkezdték visszafoglalni azt a kelet-ukrajnai katonai repülőteret, amelyet oroszbarát szakadárok foglaltak el. Az oroszbarát fél szerint négy halott és két sebesült van eddig.
Vágólapra másolva!

Négy halottja és két sebesültje van a kramatorszki repülőtér elleni rohamnak – állította helyi oroszbarát erőkre hivatkozva az RT orosz állami hírcsatorna.

Kedd reggel érkezett a hír, hogy az ukrán biztonsági erők megrohamozták a kelet-ukrajnai Kramatorszk katonai repülőterét, ahol lövöldözés történt.

Az ITAR-TASZSZ orosz hírügynökség jelentése szerint szemtanúk arról számoltak be, hogy a kramatorszki repülőtér felett négy vadászbombázó, feltehetően Szu-27-es gép repült el, és tüzet nyitott a repülőtérre.

A CNN helyi tudósítója Harkivból azt jelentette, Szlovjanszk oroszbarát polgármestere azt mondta, az ukrán erők körbevették a várost, ahol a kormányzati épületeket a szakadár erők tartják megszállva. Az amerikai hírtelevízió információi szerint Kijev felől jelentős haderő tart Kelet-Ukrajna irányába.