Vágólapra másolva!
Philip Seymour Hoffman vasárnapi halála után nyomozni kezdett a New York-i rendőrség, és kedd estére máris elfogtak négy embert, akit a színészhez köthető információk alapján találtak meg. A négy embernél 350 zacskó heroint találtak.
Vágólapra másolva!

Négy embert letartóztattak Manhattanben, New Yorkban abban a nyomozásban, amelyet az Oscar-díjas Philip Seymour Hoffman halála miatt indított a rendőrség. A letartóztatások során lefoglaltak 350 zacskó heroint is - írta a New York Times.

Philip Seymour Hoffmanra vasárnap találtak rá holtan. Halálát drogtúladagolás okozta, a New York-i Daily News úgy értesült, hogy a bérelt lakásán 50 zacskó heroint találtak a nyomozók, illetve egy, a drog előkészítéséhez szükséges kanalat is összekormozva.

A rendőrség kábítószeres csoportja három lakásban folytatott házkutatást a Mott utca 302. alatt kedd éjjel. A helyszínre a Hoffman halálához kötődő információk alapján jutottak el, ahol három férfit és egy nőt tartóztattak le, de egyiküket se vádolták meg drogkereskedelemmel, és a színészhez való kapcsolatukat sem erősítették meg egyelőre. A Mott utca 302. alatt lakó a 27-es lakásban lakó férfit és nőt (mindketten 22 évesek) drogbirtoklással és használattal gyanúsították meg.

A 38-as lakásban egy 57 éves férfi lakik, itt találták meg a 350 zacskó heroin többségét. A negyedik ember a 48 éves férfi, aki a 21-es lakásban lakik, de a 38-asban találták meg, amikor elkezdték a házkutatást.

A négyük közül többüknek volt dolguk a rendőrséggel, de egyszer sem drogkereskedés miatt. A 48 éves férfit háromszor is letartóztatták kisebb támadások miatt, az 57 éves férfi ellen pedig kisebb mennyiségű kábítószer birtoklása és illegális alkoholárusítás miatt folytattak eljárást korábban.

Kövessen minket Facebookon is!