Túlélte a 16 emeletnyi zuhanást

Vágólapra másolva!
Mindössze kisebb felületi sérüléseket szenvedett egy orosz férfi, aki a tizenhatodik emeleti lakásában keletkezett tűz elől a szemétledobóban keresett menedéket.
Vágólapra másolva!

A Kazanyban élő férfi az elmúlt hétvégén annyira összeveszett a feleségével, hogy dühében bezárkózott a lakásuk lomtárába, ahol nem csupán mérgében füstölgött, hanem rá is gyújtott. A cigaretta parazsától azonban tüzet fogott az apró helyiségben felhalmozott kacat, ami az ajtót is eltorlaszolta. A kétségbeesett férj számára egyetlen menekülési út maradt: a kamrán át vezető szemétledobó nyílása.

A Rosbalt hírügynökség információi szerint a helyszínre érkező tűzoltóknak egy órájukba került a lángok megfékezése, és már a felszereléseiket pakolták, amikor felfigyeltek a földszinti hulladékgyűjtő konténerből kiszűrődő nyöszörgésre. Legnagyobb meglepetésükre élve került elő belőle a kiégett lakás megviselt tulajdonosa, aki felszíni horzsolásokkal és zúzódásokkal úszta meg a 16 emeletnyi zuhanást, s akiről még a kissé megpörkölődött neje is azt hitte, hogy valamelyik közeli kocsmában igyekszik levezetni a családi perpatvar feszültségeit.