Hálaadásnapi vacsora – 8,5 millió forintért

Vágólapra másolva!
Egészen különleges hálaadásnapi vacsorát kínál egy New York-i étterem: a kilenc fogásból álló, négyszemélyes menü a legkülönlegesebb és legdrágább alapanyagokból áll. Ehhez illő az ára is: 35 ezer dollár.
Vágólapra másolva!

Életük legcsodásabb hálaadásnapi vacsoráját kínálja a tehetős vendégeknek az Old Homestead étterem.

Az extravagáns vacsora magában foglalja az ehető, 24 karátos aranydíszeket, az édesburgonya-pürét kísérő Royal Osetra 000 kaviárt (ez önmagában 16 ezer dollárba kerül), a libamájjal töltött, fiatal galambot és természetesen a hagyományos pulykát is.

Maga a pulyka háromkilónyi japán wagyu ágyon pihen – ez a világ legdrágább és az egyik tulajdonos, Marc Sherry szerint legfinomabb marhahúsa.

Az ár magában foglalja emellett az ülőhelyet, ahonnan remek kilátás nyílik a Macy’s hálaadásnapi parádéjára, egy hatezer dolláros vásárlási utalványt a Bloomingdale-be, a limuzint, amellyel a vacsorára, majd onnan hazaviszik a vendégeket, valamint táncleckéket a Fred Astaire Táncstúdióba, ahol az érintettek megtanulhatják a pulykatáncot.

Az étterem egyébként mindössze három négyfős társaságot fogad ilyen különleges vacsorára, és két hely már el is kelt – számolt be az ABC News.