Három metrószerelvény ütötte el, de túlélte

Vágólapra másolva!
Válltöréssel megúszta egy ír nő, aki a sínek közé esett a New York-i Time Square állomáson, és átment rajta három metrószerelvény is.
Vágólapra másolva!

Csodával határos módon úszta meg a halált Mary Downey. A 22 éves ír bevándorló a Time Square metróállomáson zuhant le a peronról, de szerencséjére nem veszítette el az eszméletét, így sikerült a sínek közé lapulnia. Így egy válltöréssel megúszta, hogy átrobogott fölötte három szerelvény.

Az első két vonat vezetője észre sem vette, hogy áthajtott a nőn, csak a harmadiknak tűnt fel, hogy valami nem stimmel, de ő is azt hitte, hogy szemétkupac hever a sínek között – holott szegény Mary integetett kétségbeesetten segítségért.

A vonatvezető azonnal lefékezett, a fiatal nőt pedig a mentősök húzták ki a szerelvény alól. Kórházba szállították, de pár órával később már ki is engedték, és most bronxi otthonában lábadozik – számolt be a The Irish Times.

A szerencsés végű baleset vasárnap reggel hatkor történt, amikor Mary éppen egy átbulizott éjszaka után tartott hazafelé.