Öt napig az autójában rekedt egy nő Coloradóban

Vágólapra másolva!
Az esernyőjén próbált üzenni egy nő, aki lesodródott az útról Colorado államban, de öt napig senki nem vette észre. Később a holttestét akarták már csak kiemelni, de még mutatott életjeleket.
Vágólapra másolva!

Öt napig volt bezárva az autójába egy nő Coloradóban, miután lesodródott a 285-ös útról, és egy 25 méter mély árokba csúszott – írta a Huffington Post.

A nő megsérült, és nem tudott kiszabadulni, de arra volt ereje, hogy piros-fehér esernyőjére segítségkérő üzenetet írjon, amit kidugott az ablakon, majd kinyitotta, hátha sikerül felhívnia valaki figyelmét. Később megpróbálták beazonosítani, hogy mit írhatott, de a felirat elmosódott. Olyasmi állhatott rajta, hogy "hat nap, nincs élelem, nincs víz, kérem, segítsenek, orvosra van szükségem".

A feliratot viszont napokig senki sem látta meg, mert bár a kanyarban, ahol lesodródott, sokan állnak meg nézelődni, az autó nem volt könnyen észrevehető helyen. Vasárnap aztán valaki lemászott odáig, észrevették, hogy valaki van az autóban, és értesítették a hatóságokat. A kiérkező mentők és tűzoltók először úgy tudták, hogy a holttestet kell kiemelni, de amikor be akarták törni az ablakot, a nő felemelte a kezét. "Onnantól mentőakcióvá vált" – mondták.

A sofőrt élve találták, de súlyosan megsérült, és rendkívüli mértékben kiszáradt. Mentőhelikopterrel szállították kórházba.