Nem engedték Obamához, pucérra vetkőzött

Vágólapra másolva!
A Fehér Ház előtti útszakaszt le kellett zárni helyi idő szerint péntek délután, mert egy ember bejelentette, hogy az elnökkel van találkozója, majd amikor nem engedték be Obamához, meztelenre vetkőzött.
Vágólapra másolva!

Az amerikai titkosszolgálat letartóztatott egy férfit, aki meztelenre vetkőzött Washingtonban, a Fehér Ház előtt, és azt bizonygatta, hogy találkozója van Barack Obama elnökkel.

Az elnöki testőrség négy tagja dulakodásra kényszerült az illetővel, aki levette az összes ruháját, hiába figyelmeztették. Az ügynökök ekkor a földre teperték.

Szemtanúk elmondták, hogy a férfi először odament a Fehér Ház főbejáratához, és azt mondta az őröknek, hogy találkozója van Barack Obamával. Azok megvizsgálták a belépésre felhatalmazottak listáját, de nem találták meg a nevét, ezért elküldték őt. Ekkor kezdett levetkőzni.

A titkosszolgálat szóvivőjének beszámolója szerint a Michel Bechard nevű férfi harciassá vált, amikor az őrök odamentek hozzá, és elkezdett verekedni. A férfi ellen a támadás és a magamutogatás miatt is vádat emeltek.

A helyi idő szerint még péntek délután történt eset miatt fél órára leállították a Pennsylvania Avenue forgalmát.