Rodman kiakadt az észak-koreai útjáról szóló interjúban

Vágólapra másolva!
Dennis Rodman amerikai exkosaras Észak-Koreában vendégeskedik Kim Dzsong Unnál, akit barátjaként szeret. A CNN megkérdezte, nem járna-e közre egy fogva tartott amerikai érdekében, erre Rodman nagyon felkapta a vizet.
Vágólapra másolva!

Dennis Rodman volt amerikai kosárlabdasztár élő adásban fakadt ki, amikor a CNN műsorvezetője politikai kérdésben faggatta. Rodman Észak-Koreából adott interjút, ahol Kim Dzsong Un fogadta a születésnapja alkalmából.

Rodman szerint az odautazása "jó ötletet ad a világnak". A CNN műsorvezetője Chris Cuomo szembesíteni akarta a sztárt azzal, hogy nem biztos, hogy ez olyan jó ötlet, amikor az országban fogságba ejtettek egy amerikai állampolgárt, Kenneth Bae-t, akit 2012-ben 15 hónap kényszermunkára küldtek úgy, hogy a vádak ellene nem is tisztázottak. A mai napig nem tudni az állapotáról.

Cuomo megkérdezte, hogy nem szól-e valamit Bae érdekében a diktátornál, hátha ki tud járni valamit. Rodman szerint Bae valami rosszat tett, de azt nem mondta el, hogy mit.

Annál a résznél, amikor erről faggatta őt Cuomo, arról kezdett beszélni a kosárlabdasztár, hogy a 10 játékostársa, akik elkísérték, karácsonykor és újévkor szakadtak el a családjuktól, hogy segíthessenek Észak-Koreának. Valójában Kim Dzsong Un állítólagos 31. születésnapjára érkeztek. Rodmant láthatóan kizökkentette nyugalmából a Bae-re vonatkozó kérdés, és elkezdett zavarosan kiabálni. Szabadfordításban ezt mondta: "Egy patkányseggnyit sem érdekel, hogy mit gondolsz. Azt mondom neked, nézd meg ezeket a srácokat itt, nézd meg... Ők meg mertek tenni valamit, hogy idejöttek." Az észak-koreai diktátort Dennis Rodman a barátjának nevezte, akit szeret.

A videó az interjúról: