Nagyon gonosz motorosokat fogtak el

Vágólapra másolva!
Európai motorosbanda tagjaira csaptak le két év nyomozás után. Az összelopott pénzből versenypályát akartak építeni Mallorcán.
Vágólapra másolva!

A spanyol rendőrség Mallorcán letartóztatta a Pokol Angyalai nevű motoros banda 25 tagját, köztük az európai vezérüknek tartott német férfit. A különféle európaiakból álló bandát egy gyilkossági kísérlettel, kábítószer-kereskedelemmel, emberkereskedelemmel, zsarolással, pénzmosással, vesztegetéssel és más bűncselekmények elkövetésével gyanúsítják.

A rendőrök 31 helyen tartottak házkutatást, amelynek során pénzt, lőfegyvereket, gépkocsikat, hajókat, motorkerékpárokat és ékszereket foglaltak le. Őrizetbe vettek egy Frank Hanebuth nevű német férfit, aki feltételezhetően a banda európai vezére. A tulajdonában volt Mallorcán egy 2,5 millió euró értékű ingatlan, amelyen Forma 1-es versenypályát terveztek építeni Törökországban és Németországban folytatott illegális tevékenységből származó pénzből.

A két éven át tartó nyomozásban Németország, Luxemburg, Hollandia és Ausztria is segített a spanyol hatóságoknak.

A Hells Angels tagjai a közelmúltban Magyarországon, Alsóőrsön tartották éves világtalálkozójukat. Erről itt olvashat riportot.