Gyilkost kerestek, vétlen egyetemistákra lőttek rá

Vágólapra másolva!
A szlovák rendőrök egy kettős gyilkosság gyanúsítottját keresték, de csak a régi autóját találták meg, amelyben négy egyetemista utazott. A fiatalok azt hitték, a rendőrök másnak jeleznek, ezért továbbhajtottak, mire a rendőrök rájuk lőttek.
Vágólapra másolva!

A szlovák rendőrök azt hitték, egy kettős gyilkossággal vádolt férfi kocsiját kapcsolják le, közben négy egyetemista utazott abban az autóban, amelyet rövid üldözés és lövések leadása után sikerült csak megállítani - írja a szlovák Bumm.sk.

A kocsi eredeti tulajdonosát kettős gyilkossággal gyanúsítják, de a férfi azóta már túladott a kocsin. Ettől függetlenül az autó a rendőrségi nyilvántartásban még az ő nevén volt.

A Bumm.sk jelentése szerint a rendőrök megpróbálták leállítani az autót, amelyben négy diák ült, akik nem vették észre, hogy a rendőrök nekik villogtatnak. A rendőrök ezt menekülési kísérletként értelmezték, előbb figyelmeztető lövéseket adtak le, majd a kocsira is tüzet nyitottak.

A kocsira leadott lövések az autó hátsó ütközőjét és ajtaját érték, de nem sérült meg senki. A négy fiatal feljelentést fontolgat.