Megerőszakoltak egy amerikai stoppost Indiában

Vágólapra másolva!
Folytatódnak a csoportos nemi erőszakok Indiában, most egy 30 éves amerikai nőt támadott meg egy elsőre jószívűnek tűnő teherautó-sofőr és két barátja. A nő feljelentést tett, a támadókat még keresik.
Vágólapra másolva!

Tömeges nemi erőszak áldozata lett egy amerikai nő Indiában kedden - írja a New York Times. A 30 éves nőt Manaliban támadták meg. Stoppal akart elutazni egy ismerősétől, egy teherautó-sofőr meg is állt, hogy felvegye, majd egy eldugott helyre hajtott, ahol két társával megerőszakolták.

A nő később maga jelentette be a rendőrségen a történteket. Az erőszakolókat keresik, minden, Manalit elhagyó teherautót ellenőriznek, de egyelőre nem találták meg őket.

Márciusban egy svájci nőt erőszakoltak meg egy biciklitúrán, egy brit nő pedig csak úgy tudott elmenekülni támadói elől, hogy kiugrott szállodájának harmadik emeletéről. A csoportos nemi erőszakok legbrutálisabbját azonban tavaly decemberben követték el Delhiben. Akkor egy magányos nőkre vadászó társaság erőszakolt meg egy fiatal lányt, aki később belehalt sérüléseibe. Az eset után országos tüntetések kezdődtek a nők védelme érdekében (erről az esetről itt olvashat még többet).