A keresztények gyakran szeretkeznek

Vágólapra másolva!
A kereszténydemokrata pártiak szeretkeznek a leggyakrabban - derült ki egy svéd felmérésből, amelynek szervezői a politikai irányultság és a nemi élet között keresgéltek összefüggést.
Vágólapra másolva!

Az eredmények szerint a Kereszténydemokrata Párt bázisához tartozók havonta 5,3 alkalommal szeretkeznek, és ezzel az elsők gyakoriságból. A második hely a Centrista Párt holdudvaráé 4,8-es havi átlaggal. A Svéd Demokraták nevű párt szavazói és a vele rokonszenvezőké a bronzérem 4,6 alkalommal. A sereghajtók holtversenyben 3,3-es eredménnyel a szociáldemokraták, a Baloldali Párt és a Liberális Párt táborai.

A felmérést - amelynek során 3 ezer főt kérdeztek meg - az Aftonbladet című svéd lap végeztette a United Minds közvélemény-kutató céggel.

A gyakoriságon túl az elégedettségre is rákérdeztek emberei. Kiderült, hogy a kettő nem jár együtt: szexuális életükkel a Centrista Párt hívei a legelégedettebbek, 65 százalékuk érzi boldognak nemi életét. A második helyen a kereszténydemokraták állnak 58 százalékkal.

A legelégedetlenebbek a Baloldali Párt és a szociáldemokraták támogatói, körükben csak 44 és 45 százalékos az elégedettek hányada - adta hírül a The Local című svéd lap.