Elárverezték Angelina Jolie félmeztelen fotóját

Vágólapra másolva!
Nem dobta meg az Angelina Jolie-t félmeztelenül ábrázoló fotó értékét, hogy a színésznő közölte, eltávolíttatta mindkét mellét. 30 ezer fontot azért megadtak érte.
Vágólapra másolva!

A becsült áron, 30 ezer fontért (10 millió forint) kelt el szerdán a Christie's aukciósház londoni árverésén egy Angelina Jolie amerikai színésznőt félmeztelenül ábrázoló fotó.

Az árverést egy nappal az után tartották, hogy a New York Timesban megjelent írásában a színésznő közölte, a mellrák nagy kockázata miatt eltávolíttatta mindkét mellét. Jolie fedetlen felsőtesttel szerepel a 12 évvel ezelőtti felvételen, amelyen egy lóval látható. A színésznő mellét nagyrészt eltakarja az egyik karja és az állat feje.

David LaChapelle fotója már jóval Jolie bejelentése előtt bekerült a Christie's katalógusába. A Christie's előzőleg 25-35 ezer fontra taksálta a fotó értékét, amin a jelek szerint a műtét sem változtatott.

LaChapelle elsősorban a hírességeket ábrázoló fotóiról ismert, mások mellett fényképezte Madonnát és Britney Spearst is.