Tíz éve eltűnt lányok kerültek elő az USA-ban

emberrablás, gyerekrablás, 10 év fogság után szabadultak, Amanda Berry (k) és testvére (B)
Vágólapra másolva!
Előkerült három lány, akiknek tíz éve veszett nyoma az USA-ban. Kiderült három férfi rabolta el őket, clevelandi házban voltak fogságban.
Vágólapra másolva!

Körülbelül egy évtizede nyomtalanul eltűnt három lányt talált meg élve az ohiói rendőrség Clevelandben. Azóta tartotta fogva őket három latin-amerikai férfi egy házban. Az emberrablókat őrizetbe vették.

A bűnügyre úgy derült fény, hogy az egyik lány megszökött, és a szomszédok segítségével felhívta a rendőrséget. "segítsenek kérem, Amanda Berry vagyok, elraboltak, és tíz éve nem találnak, de most itt vagyok szabadon" - idézte a CNN amerikai hírtelevízió a nő drámai rendőrségi hívását.

Forrás: AFP/FBI

Amanda Berryt 17 éves születésnapja estéjén, 2003-ban látták utoljára, amikor vége volt műszakjának a Burger Kingben. Georgina DeJesusnak egy évvel korábban, 14 évesen, 2004 áprilisában veszett nyoma, Michele Knight pedig 2002-ban tűnt el, amikor 21 éves volt.

A CNN amerikai hírtelevízió szerint helyi idő szerint hétfő este szabadították ki őket, egy clevelandi házból. A három lány közül legalább az egyiknek gyereke is született a tízéves fogság alatt.

Forrás: AFP/WOIO TV

A házban őrizetbe vettek egy 52 éves férfit, aki korábban buszsofőr volt, és letartóztatták két - 50, illetve 54 éves - testvérét is. A házban csak a középső testvér élt.

http://video.gemius.hu/liveinfo/iframe/1871520315001_2361373956001.html