A hajánál fogva lógatta fel magát, belehalt

Vágólapra másolva!
Sailendra Nath Roy kaszkadőr szívinfarktust kapott, miközben a hajánál fogva drótkötélre kötözve próbált átkelni egy folyó felett.
Vágólapra másolva!

Meghalt egy indiai kaszkadőr, amikor egy folyó felett próbált átkelni úgy, hogy a hajánál fogva felkötözte magát a víz fölé kifeszített drótkötélpályára - írja a BBC. A 48 éves, mutatványaival Guinness-rekordot is tartó férfi szívinfarktust kapott, és csak 45 perc múlva sikerült lehozni a kötélről.

A mutatványt több százan nézték a helyszínen. A kaszkadőrnek a folyó felett 20 méteres magasságban felszerelt drótkötélen 180 métert kellett volna megtennie, de a résztvevők beszámolója szerint félúton megállt, és hiába kiabált, senki sem értette, mire kéri a nézőket.

Körülbelül fél óra szenvedés után meghalt. A mutatványhoz életmentő mellényt ugyan felvett, de orvosi készenlétről előre nem gondoskodott, még engedélyt sem kért a hivatalos szervektől. A férfi korábban a hajához rögzített kötélen lógva repítette át magát két épület között, egyszer pedig egy mozdonyt is elhúzott a hajával.