Pénzfelhőben tűntek el a belga rablók

Vágólapra másolva!
A rendőrség hamar üldözni kezdte a tolvajokat Belgiumban, akik elraboltak egy széfet. A tolvajok inkább az utcára dobták a nyitott széfet, a levegőben szálló euróbankók segítségével meg tudtak lógni. A rendőrség most azzal foglalkozik, hogy rábírja a lakosokat a pénz visszaszolgáltatására.
Vágólapra másolva!

Egy lopás után több tízezer euró szállingózott a levegőből a belgiumi Zedelgem utcáján a járókelőkre. Többen két kézzel kapkodtak a bankókért, ám két év börtönt kockáztatnak, akik nem szolgáltatják vissza a pénzt.

A tolvajok egy széfet zsákmányoltak egy házból, ám hamar üldözőbe vették őket a rendőrök. Erre a bűnözők kidobták a kocsijukból a nyitott széfet pénzestül, hogy lassítsák a rendőrséget, és a levegőbe röppent a felhőnyi 50, 100 és 200 eurós.

Egy járókelő összesen 10 ezer eurót zsákmányolt - 3 millió forintot -, ám nem sokáig örülhetett, mert a köteg pénzt rögvest elszedte tőle egy rendőr. Csak néhányan szolgáltatták vissza eddig a talált pénzt. A rendőrség felszólította a lakosságot a beszolgáltatásra. A pénzfelhős trükk eredményes volt, a rablóknak nyomuk veszett.