Kapával ölték meg a magyar milliárdost

Vágólapra másolva!
Egy kapával ölhették meg azt a magyar milliárdost, akinek a holttestét a hétvégén találták meg Thaiföldön. A testet három-négy méter mélyen betonozták be egy luxusvilla alá.
Vágólapra másolva!

Egy kapával ölhették meg azt a magyar milliárdost, akinek a holttestét a hétvégén találták meg a thaiföldi Phuketen - írja a Phuketwan.com. A gyanú szerint Cs. Lászlót valószínűleg egy olyan magyar ölte meg, akit egy másik, Phuketen elkövetett gyilkossággal is gyanúsítanak. A csontvázat vasárnap találta meg a rendőrség Koh Samuin, egy mély sírgödörben, az állítólagos gyilkos, N. Gábor luxusvillájának pincéjében.

A thaiföldi rendőrség tájékoztatása szerint a csontváz három-négy méter mélyen volt a föld alatt bebetonozva, és majdnem egy napig tartott a kiásása. A csontokat Bangkokba küldték, hogy azonosítani lehessen, hogy kié a test. A test kiemelésében részt vett a magyar rendőrség és a helyszínen tartózkodó magyar magándetektív, Chilkó Ferenc is. Chilkó a Phuketwan.com szerint megnevezte N. Gábor egyik segítőjét, egy izraeli férfit is, akit állítása szerint kényszerítettek arra, hogy segítsen eltüntetni R. Péter holttestét. A férfit kihallgatják a thaiföldi rendőrök.

Cs.-nek több áruháza volt

Cs. László vagyonának eredetéről kevés információt lehet találni az interneten, a Népszabadság decemberben azt írta róla, hogy Európa-szerte több mint száz áruházat birtokol és irányít. A thaiföldi újságok rendszerint ingatlanguruként írnak róla.

Cs. Lászlót 2011 februárja óta keresték, és tavaly került elő róla egy hangfelvétel, amely már sejtetni engedte, hogy N. Gábor megölhette. A felvételen N. Gábor úgy fenyegette meg R. Pétert egy eldurvult üzleti vita végén, hogy "úgy jársz, mint Cs., ha sokáig ellenkezel velem".

N. Gábort gyanúsítja a thaiföldi rendőrség R. Péter tavaly novemberi meggyilkolásával. A 47 éves férfi holttestét műanyag zsákba csomagolva találták meg a dzsungelben Phuketen. N. Gábor izraeli állampolgárként, David Mose névre kiállított útlevéllel telepedett le Thaiföldön, ezért több thaiföldi honlap is ezen a néven hivatkozik rá.