Meztelenül evickélt egy rönkön a krokodilok között

Vágólapra másolva!
Két üveg whiskey-ért vállalta a részeg horgász, hogy meztelenül, egy farönkön átevickél az ausztráliai Daly folyón a túlpartra. Baja nem esett, pedig a folyóban annyi a krokodil, hogy a helyi hatóságok engedélyezték a levadászásukat.
Vágólapra másolva!

"Leküldtem pár sört, és akkor jó ötletnek tűnt" - így magyarázta tettét az az ausztrál horgász, aki egy farönkön meztelenül átevickélt a krokodiloktól hemzsegő Daly folyón.

A Gawker szerint azt mondta, "nem fogtunk egy halat se, mert a folyó túl gyorsan áramlott, így azt gondoltam, miért ne?" Hozzá is tette, hogy másnap, amikor felébredt, már nem gondolta magát túl okosnak.

A horgász barátja szerint a társaságukból valaki felvetette, hogy úgysem mer felpattanni a farönkre, és azon átkelni a túlpartra. Cserébe két üveg whiskey-t ajánlottak fel. Végül a túlpartig nem jutott, de a barát szerint azért egész sokáig fenn tudott maradni. Baleset nem érte, mert visszamászott a csónakba.

A Daly folyón a lap szerint engedélyezték a krokodilok levadászását, annyira elszaporodtak már. A lépésre azután szánták el magukat, hogy egy férfit megöltek a ragadozók, amikor át akart úszni a folyón - némi sörért.