Diana hercegnő férfiruhában ment melegbárba Freddie Mercuryval

Vágólapra másolva!
Egy brit színésznő visszaemlékezései szerint az elhunyt walesi hercegnő a nyolcvanas években Freddie Mercury kedvéért katonaruhát, napszemüveget öltött, hogy feltűnés nélkül bejusson egy londoni melegbárba.
Vágólapra másolva!

A nyolcvanas évek végén megesett kalandról Cleo Rocos brit színésznő és tévés személyiség ír önéletrajzi regényében - adta hírül a Telegraph című brit napilap. A színésznő beszámolója szerint ő maga, Freddie Mercury énekessel és egy Kenny Everett nevű brit komikussal együtt öltöztette Diana hercegnőt férfinak, hogy feltűnés nélkül bejuthasson egy melegbárba.

A hercegnőre katonai kabátot, sapkát és napszemüveget adtak, hogy be tudjon jutni a Royal Vauxhall Tavern nevű londoni melegbárba. Rocos visszaemlékezései szerint Diana "egy nagyon szép fiatal férfinak nézett ki" álruhájában. A Queen énekese és a két színész megjelenése eleve elterelte a klub vendégeinek figyelmét, így Diana hercegnő feltűnés nélkül rendelhetett magának egy italt.

A társaságból mostanra már csak Cleo Rocos van az élők között, hiszen Freddie Mercury AIDS-betegségben még 1991-ben elhunyt, és a betegséghez kapcsolódó komplikációk miatt halt meg Kenny Everett is négy évvel később. Diana hercegnő 1997-ben veszítette életét egy autóbalesetben Párizsban.