Szállodája miatt ölt a thaiföldi magyar

Vágólapra másolva!
Azt hitte, hogy áldozata becsapta több mint 100 millió forinttal, ezért ölt a thaiföldi magyar szállodás az áldozat családja által Thaiföldre küldött magándetektív szerint.
Vágólapra másolva!

Azt hitte, hogy áldozata becsapta, ezért ölte meg őt még novemberben a thaiföldi magyar férfi - írja a hétfői Blikk. A lap szerint a Thaiföldön meggyilkolt R. Péter bátyja magándetektívet küldött az országba, hogy kiderítse, miért halt meg az öccse, valamint hogy maradt-e utána valami vagyon.

A magándetektív szerint R. Péter tudta, hogy gyilkosa, N. Gábor 12 millió bath - mintegy 100 millió forint kölcsönt akar felvenni egy banktól a szállodája terhére, de nem tehette, mert a hotelen az édesanyja bérleti joga van rajta. Ennek ellenére valaki felvette a hitelt a szállodára, N. Gábor pedig azt hitte, hogy R. Péter volt az.

R. Péter a magánnyomozó szerint két hónapig menekült N. elől, mert tisztában volt vele, hogy N. akár meg is ölheti emiatt a félreértés miatt. Amikor N. és társa elkapta R. Pétert, megkínozták, de mivel nem R. vette föl a pénzt, ezért nem tudta megmondani, hogy az hol van, ezért meg is ölték.

A magánnyomozó szerint akciófilmbe illő, életveszélyes helyzetbe került az, aki lelépett N. Gábor pénzével, mert nemcsak a thai rendőrök vannak a nyomában, de a szállodás "alvilági baráti köre" is meg akarja kaparintani a vagyont.