Elkábította a szüleit, hogy internetezhessen

Vágólapra másolva!
Letartóztatott a kaliforniai rendőrség két tizenéves lányt, akik altatóval elkábították egyikük szüleit. Így tudták kijátszani az éjszakai internettilalmat.
Vágólapra másolva!

Két kaliforniai tinédzser altatót kevert egyikük szüleinek italába, hogy éjszaka zavartalanul internetezhessenek - írta a Sacramento Bee nevű helyi lap internetes kiadása.

A 15, illetve 16 éves lányok turmixot vásároltak a szülőknek, majd receptre kapható altatót kevertek bele. Azért tették ezt, mert a szülők a házban este tíz után rendszeresen lekapcsolták a vezeték nélküli internetet, ők viszont mindenáron használni akarták.

Az áldozatok nem itták meg az egész turmixot, mert furcsa ízűnek és állagúnak találták, de az altató így is gyorsan hatni kezdett. Éjjel felébredtek, és olyan érzésük volt, mintha másnaposak lennének. Visszaaludtak, ám amikor reggel is tartott a rosszullétük, drogtesztet vásároltak, az pedig kimutatta a kábító szert. Ekkor a rendőrséghez fordultak.

A rendőrség letartóztatta a két elkövetőt, egyelőre nem tudni, milyen büntetést kapnak. Ha felnőttek lennének, valószínűleg börtön járna a tettükért. Egy rendőrségi szóvivő közlése szerint a 15 éves lány azt mondta, hogy a szülei által bevezetett házirend "túl szigorú" volt.