Ledobta a fiát egy New York-i felhőkarcolóról

Vágólapra másolva!
Ledobta a hároméves kisfiát egy férfi az egyik New York-i felhőkarcolóról, majd ő maga is utána ugrott - közölte a New York-i rendőrség.
Vágólapra másolva!

Egy brooklyni férfi megölte a fiát, majd saját magát is. Egy 52 emeletes manhattani felhőkarcoló tetejére mászott ki a fiúval, és ledobta, majd ő maga is utána ugrott - írja a New York Times a városi rendőrségre hivatkozva. A 35 éves férfi azonnal meghalt, a gyereket gyorsan kórházba vitték, de nem sokkal később ő is életét vesztette.

A nemrégiben elvált, orosz származású férfi és a volt felesége megosztott felügyeletet gyakorolhattak a gyerek fölött. A férfi vasárnap délelőtt 10 órakor vitte el a kisfiút a volt feleségétől. Három órával később ugyanott kellett volna találkozniuk, de a férfi nem mutatkozott.

Térfigyelő kamerák viszont rögzítették, amint a férfi a kisfiúval együtt bemegy a Nyugati 60. utca egyik épületébe, ezután pedig már csak a szemtanúk beszámolói vannak arról, hogy látták zuhanni a testeket az ablakon át. A New York Times szerint a rendőrség egyértelműen arra gyanakszik, hogy az apa kidobta a fiát és utána ugrott, de nem árulja el, hogy milyen információk alapján gyanítja ezt.