Egy erdélyi nő lefejezett holttestét találták meg Izraelben

Vágólapra másolva!
A gyilkossággal egy török férfit gyanúsítanak, aki beismerő vallomást tett. Az áldozat fejét még nem találták meg.
Vágólapra másolva!

Egy 45 éves erdélyi nő lefejezett holttestére találtak rá Tel Avivban. A manna.ro úgy tudja, a nő a Bihar-megyei Érmihályfalváról származott, és tíz éve Izraelben dolgozott.

A nő lefejezett, végtagok nélküli holttestét Tel Aviv déli részén találták meg vasárnap, a rendőrök egy török férfit gyanúsítanak a gyilkossággal – írja a manna.ro. Az 50 éves Avdan Demirant kedden tartóztatták le – a férfi épp egy Törökországba tartó repülőgépre igyekezett felszállni. Avdan a kihallgatás során beismerő vallomást tett: a rendőrség szerint elmondta, előbb megfojtotta áldozatát, majd a holttestet feldarabolta, és egy bőröndbe tette, hogy eltüntesse a nyomokat.

A nő holttestét a helyszínen talált nyomok, többek között DNS-minta alapján azonosították. A helyi rendőrség felvette a kapcsolatot az Interpollal és a román rendőrséggel, hogy értesíteni tudják az áldozat családját.

A török férfi 18 hónapja lakott Izraelben, és egy építkezésen dolgozott, azt még nem tudni, hogy egyedül követte-e el tettét. Az áldozat fejét egyébként nem találták meg, de a rendőrök szerint Demiran olyan információkat is elárult nekik, ami segíthet a testrész megtalálásában. A rendőröknek egyelőre a gyilkos fegyverre sem sikerült rábukkanniuk, és nem tudják, hogyan vágta le áldozata fejét a gyilkos.